Προφιλ


Η εταιρία “SicPlast” ιδρύθηκε το 1974 και ανέπτυξε στα πρώτα χρόνια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά βιοτεχνική δραστηριότητα στο χώρο των πλαστικών ειδών διακόσμησης και κορνιζοποιίας.

Από το 1983 εως και σήμερα η “SicPlast” ειδικεύεται στην παραγωγή πλαστικών προϊόντων κήπου και βεράντας όπως πλαστικές γλάστρες,πλαστικές ζαρντινιέρες,πλαστικά πιάτα, πλαστικά πιάτα με ρόδες κτλ. 

Η εταιρία μας διαθέτει, επίσης, σύγχρονο μηχανουργικό εξοπλισμό στο οποίο πραγματοποιείται η επεξεργασία των μητρών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων της, εξασφαλίζοντας έτσι ταχύτητα και ποιότητα σε όλα τα είδη μαζικής παραγωγής.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην βιομηχανική ζώνη της Παιανίας.

Η εταιρεία μας εκτός από το ευρύ πελατολόγιο της στην Ελλάδα, πραγματοποιεί και αρκετές εξαγωγές κάθε χρόνο σε χώρες του εξωτερικού.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της “SicPlast” είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται με τους πελάτες σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

Βασικός σκοπός της εταιρείας μας είναι να διαθέσουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές τα οποία παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση.